BABY MONSTERS kolica!

Baby Monsters je španjolski brand rođen prije 10 godina.

Danas su to jedna od najtraženijih dječjih kolica o čemu svjedoči mnoštvo videa i iskustava roditelja koji su vlasnici Baby Monsters kolica.

Misija Baby Monsters tima je proizvodnja udobnih i kvalitetnih proizvoda za djecu i roditelje.

Vodeći se kvalitetom, estetikom i praktičnošću nastali su proizvodi jednostavni za korištenje i udobni za djecu te ispunjavaju gotovo sve potrebe roditelja i djece.

Baby Monsters se posebni ističe kolicima za blizance, u ponudi imaju dva modela, Baby Monsters Easy Twin, te Baby Monsters Kuki Twin.

Baby Monsters Easy Twin kolica vrlo često su odabir roditelja, ne samo blizanaca nego i roditelja koji imaju manju dobnu razliku između djece. Svojom širinom od 65cm omogućuju, ulazak u lift, prolazak kroz sva vrata, ulazak i izlazak u javnom prometu. Košare i sportski dijelovi se mogu koristiti od rođenja, kolica su sklopiva sa sportskim dijelom, imaju produljene kroviće koji štite vaše mališane od sunca i vjetra, mekane podloge u sportskim dijelovima, a  dolaze u 14 boja te se mogu slagati u 12 različitih kombinacija.

Baby Monsters Kuki Twin su kišobran kolica koja se mogu koristiti od rođenja do 15 kg težine po djetetu, prolaze kroz sva vrata i liftove, također imaju produljene kroviće, mogućnost kombiniranja različitih boja krovića i podloga u sjedištu, težina kolica sa sjedištem i konstrukcijom je 9,8 kg te dolaze s ruksakom za lakši transport.

Baby Monsters u ponudi nudi i kolica za jedno dijete:

Premium 2.0 – Komplet  2u1 (košara i sportski dio) ili 3u1 (košara, sportski dio, autosjedalica)

Fresh 3.0 – Komplet  2u1 (košara i sportski dio) ili 3u1 (košara, sportski dio, autosjedalica)

Odlikuje ih praktičnost, lijep dizajn i mala težina.

Phoenix- Kišobran kolica ili komplet (autosjedalica i sportski dio)

Kišobran kolica Kuki su iznimno lako sklopiva, težine 5,2 kg s okvirom i sjedištem, koriste se od rođenja, dolaze u 12 boja s ruksakom za lakši transport.

Baby Monsters u svojoj ponudi ima i noćne lampice , posude za pohranu i prijenos hrane kako bi vaši mališani uvijek imali svježe pripremljen obrok.

Proizvode Baby Monsters distribuira i prodaje Noona d.o.o.

.

Provjerite više na našim stranicama proizvoda ili na društevnim mrežama.