Kako odabrati poklon za bebu i mamu?

Bilo da se radi o rođendanu bliske nam osobe, božićnom darivanju  ili krštenju, odabir poklona često ne ide onako lako kako bismo to željeli i očekivali. Razmišljajući o tome hoće li se poklon svidjeti osobi kojoj je namijenjen, dogodi se da zaboravimo ono što bi svaki poklon trebao biti – jednostavan znak pažnje.

Pažnja. Upravo to je ono za čime naše bebe, ali i njihove mame, najviše čeznu, pogotovo u prvim danima nakon djetetovog rođenja. Pokloni kojime ćete je iskazati ne moraju biti skupi da bi bili praktični i uljepšali im život, a ujedno ih podsjetili na vas svaki put kada ih koriste.

Ukoliko možete, probajte se raspitati što već imaju, a što bi im moglo zatrebati, kako bi poklon mogli prilagoditi njihovim potrebama. Ako niste u mogućnosti to učiniti, odaberite nešto čega nikad ne može biti previše kada je beba u pitanju, kao na primjer dekica, koju možete personalizirati i ukrasiti djetetovim imenom.

Topli, mekani i mazni poklon također je i Palais de l’Eau ručnik za mamu i bebu koji mami omogućava da drži bebu u naručju, dok je istovremeno briše i smiruje nakon kupanja.

Kad već pričamo o maznim poklonima, nezamislivo je ne spomenuti mazilice – prve prijatelje svakog djeteta. Ukoliko želite interaktivniju varijantu plišane igračke, razmislite o šuškavim ušima koje stimuliraju bebine osjete dodira i sluha.

Praktične interaktivne igračke su i noćne lampe, koje imitiraju zvuk otkucaja majčinog srca i time smiruju bebu ili je pak uspavljuju jednom od par snimljenih uspavanki. Kako mališani rastu, postaje im sve zanimljivija i projektorska funkcija noćne lampe koja zid i strop osjetljava raznobojinm zvjezdicama:)

Pored spavanja i kupanja, najčešća aktivnost beba je hranjenje. Kako bi ono bilo što ugodnije od samog početka, poreporučujemo Jastuk za trudnice i dojenje, koji trudnica tijkom trudnoće može koristiti za udobnije spavanje, a po rođenju bebe za lakše dojenje i ugodnije maženje s bebom:)

Jastuk za dojenje i trudnice

Kako beba odrasta, tako neke brige postaju manje, a neke borbe veće. Koliko živaca su i naše mame, s nama samima, potrošile da bismo pojeli samo jedan zalogaj. Sjećate li se trikova koji su palili na vama? A posudica iz kojih vam je hrana bila ukusnija? Sjetite se samo koliko ste puta prisustvovali situaciji u kojoj malo dijete razbaca hranu:) Da bi takvih situacija bilo što manje, Baby Monsters i BabyBjörn su se potrudili kreirati posudice za hranu, zanimljivih boja i oblika, kako bi mališanima hranjenje postalo što zanimljivije:)

Koliko god borbe s njima vodili da hranu stave u usta, još više truda je potrebno da im objasnimo kako se neke stvari ne stavljaju u usta – pogotovo kad počnu rasti zubići! Pomoć bebama, ali i mamama, u ovom razdoblju, stiže u obliku žirafe Sophie. Ova ergonomski oblikovana igračka napravljena je tako da je bebe mogu jednostavno primiti i grickati, a kako točno djeluje na njih, pogledajte u videu:

Ovdje je izdvojeno svega nekoliko proizvoda koji su se pokazali kao vrlo popularni pokloni za bebe, a više toga možete pogledati u našoj rubrici Što pokloniti?

Svaki poklon s veseljem ćemo besplanto zamotati i poslati u vaše ime.

Imajte na umu da nećete pogriješiti što god da odaberete, jer poklon od srca nikad ne može biti pogreška:)

Vaš Cutie Cloud

Ukoliko nas u vezi bilo čega želite kontaktirati, to možete učiniti putem kontakt forme: