Kreativni Bombol dječji proizvodi u Cutie Cloud trgovinama!

Oni su kreativno osmišljeni i oku ugodni, no ono zbog čega smo ih zavoljeli na prvu je njihova funkcionalnost – oni su BOMBOL dječji proizvodi!

S obećanjem samima sebi da njihovi proizvodi nikad neće postati dosadni, talijanski osnivači Bombola upustili su se u kreiranje proizvoda koji zbog svoje praktičnosti postaju krajnje zabavni, zbog čega im se roditelji vesele jednako kao i djeca! Bombol proizvodi mogu se pohvaliti i time da njihovi proizvodi ispunjavaju najviše sigurnosne standarde, ali i nagradama koje je dobila njihova Pop-Up ™ Booster hranilica!

Bombol Pop-Up Booster hranilica teži svega 950 grama, zbog čega je najprenosivija hranilica na tržištu, a njena tajna krije se u pop-up sistemu koji omogućava da gotovo svaki stolac pretvorite u hranilicu u roku minute ili malo duže, ovisno koliko vam treba da svoj Bombol Pop-Up Booster pronađete u torbi u kojoj je nosite:) Više o njoj možete pročitati OVDJE.

Iz Bombol tvornice stiže nam i 3DKnit Bouncer – ležaljka za bebe za koju je Bombol razvio čak dva svoja patenta, a sve u cilju kako bi se ležaljka mogla koristiti i za veću djecu, nego što to može većina ležaljki s tržišta!  Jedan od njih je izrada okvira od aluminija kakav se koristi u proizvodnji zrakoplova, što osigurava da se ležaljka nježno ljulja čak i kod najmanje novorođenčadi, a može bez napora nositi težinu veće djece prateći tako njihov rast. Drugi patent je Dinamički naslon za leđa (Dynamic Backrest™), on omogućuje djetetu da jednostavnim premještanjem težine zauzme bilo koji položaj. Slično kao kod ergonomskih uredskih stolica. Više o Bombol ležaljci možete pročitati OVDJE.

Šećer koji nam za kraj stiže iz Bombola je UV Blast Disinfector! Bombol Blast UV™ Disinfector je prijenosni, ali iznimno snažni UV-C dezinfektor, do čak 100.000 puta učinkovitiji od običnog 99,9% UV-C dezinfekcijskog sredstva ili dezinfekcijskih vlažnih maramica. Bombol prijenosni dezinfikator također se može pohvaliti pop-up tehnologijom, tako da svugdje putuje s vama, a njegovu učinkovitost potvrdili su nezavisni laboratoriji SGS Laboratories i Harens Laboratories. Više o UV dezinfikatoru pročitajte OVDJE!

Sada kad smo vas upoznali s Bombol proizvodima, pozivamo vas da i sami istražite ovaj inovativni svijet stvoren za male ljude!

Vaš Cutie tim