Nova kolica za blizance: Baby Monsters Easy Twin 4

Kolica za blizance – revolucija na kotačima!

Kolica za blizance u svakodnevnom životu:

Život roditelja beba blizanca ili, dvoje djece male dobne razlike, često je u mnogočemu kompliciraniji od života roditelja s jednom bebom. Jedna od situacija gdje se to najbolje očituje su šetnje s dječjim kolicima – kolica za blizance često su vrlo teška, nezgrapna, nespretno se sklapaju, a kroz vrata liftova i vozila javnog prijevoza jednostavno ne prolaze!

Baby Monsters Easy Twin 4 kolica za blizance olakšavaju živote roditeljima širom Europe:

Kako bi milijunima roditelja blizacana olakšali posao, španjolski dizajneri i inžinjeri stvorili su Easy Twin 4 revoluciju na kotačima u obliku kolica za blizance koja objedinjuju sve najbolje od oba svijeta – s jedne strane komfon, čvrstoću i sigurnost kako bi obje bebe uživale u vožnji, a s druge strane praktičnost, laganu upravljivost i dimenzije zbog kojih će Easy Twin 4 biti vjerni pratilac vaše mlade obitelji – kamo god da krenete!

Kolica za blizance koja se prilagođavaju vašim potrebama:

Kolica za blizance se, baš poput roditelja blizanaca, mogu pronaći u raznim neočekivanim situacijama. Zbog toga se Easy Twin 4 kolica za blizance uvijek iznova prilagođavaju individualnim potrebama obitelji koja ih koristi kroz svoje beskrajne kombinacije boja i dodatne opreme.  Mogu se koristiti s dva sportska sjedišta, sjedištem i košarom za novorođenče, dvije košare za novorođenče i dječjim autosjedalicama. Kompatibilna su s poznatim i kvalitetnim BeSafe, MaxiCosi i Cybex dječjim autosjedalicama, a uz to se sklapaju i rasklapaju jednom rukom. Roditelji blizanaca zasigurno znaju koliko to znači, pogotovo kada se uzme u obzir i da su među najjužim kolicima za blizance na tržištu – sa svojih samo 67cm širine prolaze kroz gotovo sva vrata, a vjerno će vas pratiti i u shopping centrima i liftovima!

Više o Baby Monsters Easy Twin 4 kolicima za blizance možete saznati ovdje, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolganju!

 

Vaš Cutie Cloud tim