Nomi je visoki stolac sljedeće generacije koja se bez bez alata prilagođava i razvija s promjenjivim potrebama djece od rođenja pa sve do tinejdžerskih godina!

Skandinavski dizajn svjetski poznatog stručnjaka za sjedenje – Petera Opsvika, koji je cijelu svoju karijeru proučavao takozvano “aktivno sjedenje.” Njegova filozofija je da djeci treba stabilna platforma na kojoj se mogu kretati dok sjede. Tako će dijete u Nomiju sjediti aktivno.
Godine 1972. Peter je za svoga sina dizajnirao kultnu stolicu Tripp Trapp koja je dovela dijete do stola. Kada se 2013 rodila prva Petrova unuka, a na temelju svojih 40 godina iskustva u dizajnu, znao je da može bolje i rezultat je Nomi stolac. Nomi je evolucija izvornog koncepta, koristeći modernije materijale i tehnologiju, što rezultira elegantnijim dizajnom, a svakodnevnu uporabu čini još jednostavnijom.

Nomi se iz ležaljke za novorođenče lako pretvara u stolac za hranjenje, tako da je vaše dijete smješteno u najudobnijem i najjednostavnijem položaju od novorođenčeta pa sve do odrasle dobi, uz nosivost do čak 150kg.

Za razliku od tradicionalnih visokih stolaca koji se ne mogu koristiti dok dijete samostalno ne sijedi, Nomi vam dopušta da dovedete svoje novorođenče do stola uz nastavak Nomi Baby.

Nomi visoki stolac je jednostavan za čišćenje, što je jedan od glavnih zahtjeva roditelje kada traže visoki stolac! Njegov elegantan dizajn ne prikuplja ostatke hrane što čini čišćenje vrlo jednostavnim, a čak ga možete objesiti na rub stola da biste očistili ispod.

Kada dijete sijedi u sjedalici ili stolici sa obješenim nogama bez potpore, djeca se uznemiruju i osjećaju se nelagodno, što im otežava fokusiranje na obrok. Nomi stolica dovodi vaše dijete do stola, a pod do stopala, tako da je položaj sjedenja uvijek udoban, kao da ste u običnoj stolici za odrasle.

Nomi ima veliki broj kombinacija boja, nastavaka i dodataka. Navratite u našu trgovinu kako bi vam prezentirali sve mogućnosti i opcije Nomi visokog stolca.

KONCEPT

NAGRADE

Više o opcijama i cijenama pogledajte ovdje.