Popust!
 

Autosjedalica Cybex Gold Aton M i-Size, Soho Grey

1,699.15 kn

  • Grupa 0+
  • i-Size UN R129, 45 cm – 87 cm, max. 13 kg (od rođenja do približno 18 mj)
  • Prilagodljiv naslon za glavu u 8 položaja
  • Linearna zaštita od bočnih udara (L.S.P. sistem)
  • Fleksibilni materijali školjke koji apsorbiraju energiju udara
  • Integrirani sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca (UVP50+)
  • Može se koristiti sa bazom, ili bez – vezanjem remenom
  • Baza se kupuje posebno
  • Težina sjedalice: 4,8 kg

Na zalihi

SKU: 405811820637 Kategorija: Oznaka:
 

Opis

Autosjedalica grupe 0+ za djecu visine 45 cm – 87 cm (od rođenja do max 13 kg, ili približno 18 mjeseci života).

Jedinstvene sigurnosne karakteristike, kao što su u 8 položaja po visini prilagodljiv naslon za glavu s integriranim vodilicama pojasa, koji poboljšava odličnu sigurnost u nesrećama, uz školjku sjedala koja apsorbira silu udara te u kombinaciji s, u crash testovima dokazanim L.S.P. sistemom, a opet uz udobne značajke kao što su XXL krović. Sve to nadograđuje ovu sjedalicu u savršenu autosjedalicu za nedonoščad i vrlo malu novorođenčad. Nova funkcija omogućava odličan idealan kut sjedenja te osigurava maloj djeci da leže, sa odlično poravnatom glavom, vratom i prsima. Rizik od gušenja padanjem glave prema naprijed time je značajno umanjen.
Autosjedalica se može koristiti vezanjem sa remenom ili sa bazom (kupuje se odvojeno) za jednostavniju instalaciju.

Naslon za glavu podesiv po visini
Jednostavno rukovanje i idealna zaštita koja se prilagođava rastu djeteta. Naslon za glavu u 8 položaja s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas još je jedan aspekt optimalne bočne zaštite dječje autosjedalice u slučaju udara.
Visina pojasa prilagođava se automatski, ovisno o visini naslona za glavu, čime komplicirano vezivanje i odvezivanje remenja postaje stvar prošlosti. Y-sustav vezivanja dokazano je učinkovito i udobno sigurnosno rješenje, posebice za vrlo male bebe. Mekani jastuk sjedala pričvršćen na naslon za glavu može se također koristiti za regulaciju visine bebine zdjelice.

L.S.P. sustav
Linearna bočna zaštita od udara Linearna bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) u kombinaciji s okvirom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara.
Prvi udar prilikom nesreće raspoređuje se preko sustava linearne bočne zaštite (L.S.P. sustav) i njegovog štitinika koji se može proširiti te ga fleksibilna struktura materijala sjedala apsorbira. Fleksibilni materijal i struktura dječje autosjedalice apsorbiraju silu udarca te je preusmjeravaju dalje od djeteta.

Integrirano podešavanje visine sjedala
Vratni mišići i refleksi kod nedonoščadi i malih beba još su nedovoljno razvijeni te zbog toga postoji opasnost da njihova glava padne prema naprijed, što može dovesti do ozbiljnih poteškoća s disanjem te do gušenja. Kroz blisku suradnju s njemačkim doktorima i primaljama provedena su brojna testiranja kako bi se utvrdio idealni kut sjedenja za malu djecu te je razvijena nova funkcija koja osigurava najravniji mogući položaj za ležanje. Time je opasnost od gušenja znatno smanjena. Mehanizam za podešavanje omogućuje većoj djeci više prostora i udobnosti.

Cybex sustav za putovanja
CYBEX dječje autosjedalice jednostavno se mogu pretvoriti u sustav za putovanja postavljanjem na CYBEX kolica ili kolica drugih proizvođača, pomoću jednostavnog adaptera (kupuje se odvojeno).
CYBEX autosjedalice lagane strukture, fleksibilne i štede prostor, idealne su za roditelje koji su stalno u pokretu, te pružaju novu dimenziju mobilnosti.

– dužina / širina / visina: 640 / 430 / 390-560 mm
– težina: 4,2 kg
– UN R129
– Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
– Razvijeno i dizajnirano u Njemačkoj