Crazy Cap UV boca, 750ml

759.00 kn
98.67 

CrazyCap 2 UV boca omogućuje čistu vodu u čistoj boci za 60 sekundi, bez kemijskih dodataka. Izrađena je od nehrđajućeg čelika 304 bez BPA s dvije stijenke i vakumskom izolacijom.

Testirana je i certificirana od strane NSF International prema NSF/ANSI 55 za unčikovitost dezinfekcije. Snažno ultraljubičasto svjetlo nova je omiljena tehnologija vaše obitelji! Ugrađeno u čep boce, naše vrijedne zrake nalaze se na istoj valnoj duljini kao i UV koji se koristi za dezinfekciju operacijskih dvorana, postrojenja za pročišćavanje vode i drugih važnih stvari.

Obriši
SKU: N/A Kategorija: Oznaka:
 

Opis

Sjednite i opustite se! Crazy Cap zaustavlja širenje mirisa unutar vaše boce za vodu. Svaka četiri sata, UV zrake u poklopcu automatski se aktiviraju, održavajući vašu vodu 99,99996% svježom i čistom – a boca je bez mrlja, plijesni i mirisa.

Sa samo nekoliko dodira prsta možete uživati ​​u netaknutoj vodi za piće bez obzira jeste li kod kuće, kampirate ili na sportskom terenu. Dvaput dodirnite čep za brzo čišćenje od 60 sekundi ili pet puta za dublje 2-minutno čišćenje.

Trajno izrađena od nehrđajućeg čelika 304 bez BPA s vakuumskom izolacijom s dvostrukim stijenkama, CrazyCap boca je gotovo neuništiva. Izdrži povremeni pad, neće propuštati, održava tople napitke 12 sati, a pića održava hladnim do 24 sata.
Najbolja alternativa prokuhanoj vodi i skupim tabletama za pročišćavanje vode. Smanjite otpad plastičnih boca, uštedite hrpu novaca i uživajte u zadovoljstvu.

Specifikacije:

Zapremnina: 750m
Čisti vodu za 60ak sekundi
UV-LED tehnologija
Bez kemijskih dodataka
Čuva temeraturu (24 sata hladna voda / 12 stati topla voda)

Dodatne informacije

Boja:

Onyx, Lemon, Mint, Rose, Cool Grey