Cutie komplet 4u1

595.93  (4,490.00 kn)

Cutie komplet je kolijevka i tri različita krevetića,
sve u jednom!

 

 • besplatna dostava
 • 4 godine garancije
 • u kompletu su dva madraca i dvije plahte (baby i mini)
SKU: N/A Kategorije: , Oznake: , ,
 

Opis

U ovoj najranijoj fazi Vašem dojenčetu treba najviše pažnje i prisnosti. Krevetić se slaže u najmanji oblik – kolijevku BABY. Kolijevka ima visinu madraca postavljenog na  35cm mjereno od gornjeg ruba kolijevke, čime Vam je beba lakše dostupna i uvijek na oku. Kolijevka ima dimenzije dužina: 83cm, širina:66cm i visina 90cm. Ima kvalitetne kotačiće s kočnicama čime postaje vrlo mobilna i lako prolazi kroz otvore svakih vrata, a opet sigurna i stabilna na mjestu gdje je stavite. Neka beba bude čim više uz Vas u tim prvim danima, a to Vam neće biti problem uz mobilnost koju Vam kolijevka omogućava.

Ova faza koristi se do 6 mjeseci starosti djeteta ili do trenutka kada beba može samostalno sjediti.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE

MINI je krevetić koji se može koristiti za dijete već od rođenja (sa pozicijom madraca gore), ali najbolje ga je koristiti od 6 mjeseci starosti, odnosno od trenutka kada dijete može samostalno sjediti (sa pozicijom madraca dolje). Širina Mini krevetića je 83cm, duljina 126cm i visina 81/90cm. Mini ima visinu madraca postavljenog na  65cm mjereno od gornjeg ruba krevetića. MINI dobijemo jednostavnom nadogradnjom kolijevke BABY s nastavcima koji se nalaze u svakom kompletu. Spajanjem dodataka i spuštanjem pozicije madraca dobivamo prekrasan krevetić u kojem će Vaša beba provesti slijedeće 3 godine.

Krevetić je vrlo prozračan i omogućuje da dijete uvijek vidite kroz ogradicu, a sada niski položaj madraca štiti da Vaše dijete bude sigurno i kada počne hodati.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE.

Nakon 18 mjeseci starosti, kada je Vaše dijete već vrlo aktivno i sigurno hoda, vrijeme je i da Vaš Cutie krevetić naraste, odnosno u ovom slučaju, da samo malo promjeni oblik. Jednostavnom demontažom jedne ogradice i skidanjem kotača, Vaša dojučerašnja kolijevka prerasta u pravi mali krevet u koji dijete može samostalno i ući i izaći.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE.

Razvojem i rastom Vašeg djeteta, raste i Vaš Cutie 4u1 komplet. Proširenjem, odnosno spajanjem ogradica s jedne strane, dobivamo sada pravi krevet za Vašeg juniora. JUNIOR krevet je dužine 184 cm i 84 cm širine, pa možete biti sigurni da će Vašem djetetu biti komotno čak i ako ima nemirne snove. Madrac je izrađen od kvalitetne SkyCell20 pjene, 10 cm debljine s presvlakom od pamuka, što garantira dobar san neophodan za rast i razvoj Vašeg juniora.

Madrac JUNIOR i podnica nisu sastavni dio osnovnogkompleta i potrebno ih je posebno kupiti – pogledajte stranicu proizvoda.

Cutie varijacije

Iz osnovnog kompleta moguće je sastaviti kombinacije kolijevke i krevetića dovoljne da prate vaše dijete od rođenja do desete godine.

Odabirom Cutie kompleta 4u1, omogućujete svome djetetu rast u istoj okolini, krevetić raste, ali njegov oblik ostaje isti.

Prema djetetovim potrebama, slažete krevetić koji Vašem djetetu najviše odgovara.

Cutie 4u1 je izrađen od
drveta bukve hrvatskih proizvođača.

Naš komplet nije rezultat industrijske serijske proizvodnje već su svi drveni elementi ručno završno obrađeni, a prirodne “nepravilnosti” drveta ne ispravljamo. Elemente toniramo, ne lakiramo, kako bi uvijek do izražaja došla prirodna tekstura drveta.

Rezultat je da je svaki set zapravo jedinstven i savršena u nesavršenosti prirodnog drveta i ručne završne obrade. Cutie raste s Vašim djetetom od rođenja do školskih dana, pružajući djetetu uvijek poznatu i sigurnu okolinu za spavanje i igru.

Sadržaj kompleta:
 • drveni elementi koji čine ogradicu i polovinu kolijevke (2 kom),
 • nastavci za produljenje krevetića (2 kom),
 • povezne letvice za spajanje elementata (4 kom),
 • vijci za povezivanje i nosači podnica,
 • kotači s kočnicama (4 kom),
 • madrac i podnica za madrac BABY s presvlakom,
 • madrac i podnica za madrac MINI s presvlakom
 • upute za korištenje
Kako Cutie 4u1 raste?

Izrađeno iz bukve hrvatskih proizvođača

100% prirodni materijali

Izrađeno s pažnjom, prilagođeno najmanjima

Za miran i zdrav san

Dodatne informacije

Boja

Bijeli mat, Natur, Siva

Pakiranje:

Krevetić dolazi u dvije kutije.

Težina svake kutije je: 15kg.

Dimenzije svake kutije su: 91,5x37x93cm

Možda će vam se također svidjeti…

 • Dada&Rocco Zaštitne Navlake

  22.80  (172.00 kn) Odaberi opcije
 • Madrac Cutie BABY

  45.13  (340.00 kn) Dodaj u košaricu
 • Sofi Krevetić

  198.88  (1,498.00 kn) Odaberi opcije