Nomi Baby

1,124.00 kn

Nomi Baby savršeno je gnjezdašce za novorođenče – podiže ga na visinu pogleda i hranjenja na mekan i udoban način.

Nomi Baby uključuje baby bazu, madrac i sigurnosne pojaseve za djecu od 0-6 mjeseci.

Obriši
 

Opis

Mogućnost sjedenja novorođenčeta za jedećim stolom osvojila je srca mnogih roditelja. Glatko podešavanje nagiba od vodoravnog do uspravnijeg položaja patentirano je i jedinstveno te raspoređuje težinu djeteta po cijelom tijelu, a ne samo po bokovima i kralježnici. Ta značajka roditeljima omogućuje upotrebu stolca Nomi od prvog dana, dok se uobičajene ležaljke/njihaljke prema mišljenju stručnjaka ne bi uopće smjele koristiti u prvih 8 tjedana života, jer građa novorođenčadi zahtijeva da leže ravno.

Nomi Baby jednostavno se premješta po domu, a praktičan je i u kupaonici ili kuhinji, kada je roditeljima potreban predah ili slobodne ruke, a da pritom i dalje budu blizu djeteta. Lagano ljuljanje zabavlja bebu, a pri tome je glavica potpuno podržana. Nomi Baby u kombinaciji sa Nomi Baby madracem pružaju vašoj bebi najudobnije gnjezdašce.

Kada vaše dijete malo ojača, možete početi koristiti i uspravnije položaje. U takvim položajima će kontakt očima biti još bolji – a ako vaš mališan odluči malo odrijemati, Nomi Baby se vrlo lako vraća u vodoravan položaj. Svakako imajte na umu da je nekoliko kraćih perioda provedenih u Nomi Baby, bolji izbor nego jednom u danu na duže vrijeme.

Kada dijete bude moglo sjediti samo (u dobi od oko 6 do 8 mjeseci), vrijeme je da se skine Nomi Baby i pričvrsti sjedalo, podloga za noge, naslon za leđa i Nomi Mini.

Komplet uključuje baby bazu, madrac i sigurnosne pojaseve za djecu od 0-6 mjeseci, noga se posebno kupuje.

Boje baze: crna, bijela, siva.

Boje madraca: siva/bež, roza/bež, plava/bež (nosivo na obje strane).

Dodatne informacije

Boja Baby jastuka:

Siva, Roza, Plava

Boja Baby Baze

Siva, Crna, Bijela