Nomi by Evomove

1,947.00 kn

Visoki stolac koji se može koristiti od rođenja do odrasle osobe. Jednostavno se prilagođava i raste prema potrebi.

Proizvod se ne može kupiti putem webshopa, prikazani artikli se mogu kupiti odmah u našoj trgovini.

Opis

Nomi je visoki stolac sljedeće generacije koja se bez bez alata prilagođava i razvija s promjenjivim potrebama djece od rođenja pa sve do tinejdžerskih godina!

Skandinavski dizajn svjetski poznatog stručnjaka za sjedenje – Petera Opsvika, koji je cijelu svoju karijeru proučavao takozvano “aktivno sjedenje.” Njegova filozofija je da djeci treba stabilna platforma na kojoj se mogu kretati dok sjede. Tako će dijete u Nomiju sjediti aktivno.
Godine 1972. Peter je za svoga sina dizajnirao kultnu stolicu Tripp Trapp koja je dovela dijete do stola. Kada se 2013 rodila prva Petrova unuka, a na temelju svojih 40 godina iskustva u dizajnu, znao je da može bolje i rezultat je Nomi stolac. Nomi je evolucija izvornog koncepta, koristeći modernije materijale i tehnologiju, što rezultira elegantnijim dizajnom, a svakodnevnu uporabu čini još jednostavnijom.

Nomi se iz ležaljke za novorođenče lako pretvara u stolac za hranjenje, tako da je vaše dijete smješteno u najudobnijem i najjednostavnijem položaju od novorođenčeta pa sve do odrasle dobi, uz nosivost do čak 150kg.

Dodatne informacije

Boja drveta:

NATUR, CRNA

Boja sjedalice:

BIJELA, SIVA, ROZA, CRNA

Možda će vam se također svidjeti…