Noona komplet 4u1

2,528.50Kn3,816.50Kn

Noona komplet su kolijevka i tri različita krevetića, sve u jednom!
 • besplatna dostava
 • 4 godine garancije
 • u kompletu su dva madraca i dvije plahte
Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , ,

Opis

U ovoj najranijoj fazi Vašem dojenčetu treba najviše pažnje i prisnosti. Noona se slaže u najmanji oblik – kolijevku Noona BABY. Kolijevka Noona ima visinu madraca postavljenog na  35cm mjereno od gornjeg ruba kolijevke, čime Vam je beba lakše dostupna i uvijek na oku. Kolijevka ima dimenzije dužina: 83cm, širina:64cm i visina 90cm. Ima kvalitetne kotačiće s kočnicama čime postaje vrlo mobilna i lako prolazi kroz otvore svakih vrata, a opet sigurna i stabilna na mjestu gdje je stavite. Neka beba bude čim više uz Vas u tim prvim danima, a to Vam neće biti problem uz mobilnost koju Vam Noona omogućava.

Ova faza koristi se do 6 mjeseci starosti djeteta ili do trenutka kada beba može samostalno sjediti.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE

Noona MINI je krevetić koji se može koristiti za dijete već od rođenja (sa pozicijom madraca gore), ali najbolje ga je koristiti od 6 mjeseci starosti, odnosno od trenutka kada dijete može samostalno sjediti (sa pozicijom madraca dolje). Širina Mini krevetića je 83cm, duljina 126cm i visina 81/90cm. Noona Mini ima visinu madraca postavljenog na  65cm mjereno od gornjeg ruba krevetića. Noona MINI dobijemo jednostavnom nadogradnjom kolijevke Noona BABY s nastavcima koji se nalaze u svakom kompletu. Spajanjem dodataka i spuštanjem pozicije madraca dobivamo prekrasan krevetić u kojem će Vaša beba provesti slijedeće 3 godine.

Krevetić je vrlo prozračan i omogućuje da dijete uvijek vidite kroz ogradicu, a sada niski položaj madraca štiti da Vaše dijete bude sigurno i kada počne hodati.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE.

Nakon 18 mjeseci starosti, kada je Vaše dijete već vrlo aktivno i sigurno hoda, vrijeme je i da Vaš Noona krevetić naraste, odnosno u ovom slučaju, da samo malo promjeni oblik. Jednostavnom demontažom jedne ogradice i skidanjem kotača, Vaša dojučerašnja kolijevka prerasta u pravi mali krevet u koji dijete može samostalno i ući i izaći.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE.

Razvojem i rastom Vašeg djeteta, raste i Vaša Noona. Proširenjem, odnosno spajanjem ogradica s jedne strane, dobivamo sada pravi krevet za Vašeg juniora. Noona JUNIOR krevet je dužine 184 cm i 84 cm širine, pa možete biti sigurni da će Vašem djetetu biti komotno čak i ako ima nemirne snove. Madrac je izrađen od kvalitetne SkyCell20 pjene, 10 cm debljine s presvlakom od pamuka, što garantira dobar san neophodan za rast i razvoj Vašeg juniora.

Madrac JUNIOR i podnica nisu sastavni dio osnovnog Noona kompleta i potrebno ih je posebno kupiti – pogledajte stranicu proizvoda.

Noona varijacije

Iz osnovnog kompleta moguće je sastaviti kombinacije kolijevke i krevetića dovoljne da prate vaše dijete od rođenja do desete godine.

Odabirom Noona krevetića, omogućujete svome djetetu rast u istoj okolini, krevetić raste, ali njegov oblik ostaje isti.

Prema djetetovim potrebama, slažete krevetić koji Vašem djetetu najviše odgovara.

Noona je izrađena od
drveta bukve hrvatskih proizvođača.

Noona nije rezultat industrijske serijske proizvodnje već su svi drveni elementi ručno završno obrađeni, a prirodne “nepravilnosti” drveta ne ispravljamo. Elemente toniramo, ne lakiramo, kako bi uvijek do izražaja došla prirodna tekstura drveta.

Rezultat je da je svaka Noona zapravo jedinstvena i savršena u nesavršenosti prirodnog drveta i ručne završne obrade. Noona raste s Vašim djetetom od rođenja do školskih dana, pružajući djetetu uvijek poznatu i sigurnu okolinu za spavanje i igru.

Sadržaj Noona kompleta:
 • drveni elementi koji čine ogradicu i polovinu kolijevke (2 kom),
 • nastavci za produljenje krevetića (2 kom),
 • povezne letvice za spajanje elementata (4 kom),
 • vijci za povezivanje i nosači podnica,
 • kotači s kočnicama (4 kom),
 • madrac i podnica za madrac BABY s presvlakom,
 • madrac i podnica za madrac MINI s presvlakom
 • upute za korištenje
Kako Noona raste?

Izrađeno iz bukve hrvatskih proizvođača

100% prirodni materijali

Izrađeno s pažnjom, prilagođeno najmanjima

Za miran i zdrav san

Dodatne informacije

Težina 30 kg
Dimenzije 84 x 32 x 88 cm
Boja

Bijeli mat, Bijelo tonirani, Natur, Wenge, Siva