Voksi Move Light zimska vreća, svijetlo siva

585.00 kn
76.05 

Zimska vreća za autosjedalice ili kolica.

Izvan zalihe

Nema na zalihi

 

Opis

Voksi Move Light zimska vreća odgovara većini autosjedalica i kolica. Zahvaljujući pametnim otvorima na leđima, lako se prilagođava.

Unaprijed izrezane rupice na leđima omogućavaju namještanje visine za unutarnju kopču što omogućava da kopča autosjedalice bude u pravom položaju bez da se ugrožava sigurnost djeteta stvarajući dodatan sloj između djeteta i pojasa. Dodatno, Voksi Move Light štiti vaše dijete i dok se nalazi u kolicima posebno dok je maleno i krhko tijekom prve godine života.

Svi dijelovi Voksi Move Light vreće certificirani su prema Oeko-Tex® Standard 100, Klasi 1. To osigurava da je dijete okruženo materijalima koji su sigurni od bilo kakvih štetnih materijala ili kemikalija.

Kako bi se djetetu pružila što veća udobnost, lagani materijal vreće kombinira mekani pamuk i paperjasti poliester koji osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom umjerenih vremenskih uvjeta.

Osim visoko-kvalitetnih materijala, Voksi Move Light ima i nekoliko pametnih rješenja poput pametnog otvaranja i zatvaranja pomoću patentnih zatvarača tako da po potrebi lagano možete otvoriti ili zatvoriti vreću i prilagoditi se uvjetima u kojima se nalazite. Otvori na leđima omogućavaju laganu prilagodbu ove zimske vreće pojasu autosjedalice ili kolica. Također, rupice omogućavaju da se vreća koristi cijelo vrijeme koliko se koristi i autosjedalica. Kad se koristi kao zimska vreća u kolicima, materijal protiv klizanja na leđima omogućava da vreća bude na mjestu u svakom trenutku.

 

 • Mjere: duljina 80 cm, širina: 40 cm
 • Vanjski materijali: 60% pamuk / 40% poliester
 • Unutarnji materijali: 100% pamuk
 • Punjenje: 100% reciklirani poliester
 • Upute za pranje: prati na 40°C s laganom centrifugom, ne sušiti u sušilici, ne izbjeljivati, ne glačati
 • Dob: 0 do 12 mjeseci

Možda će vam se također svidjeti…

 • Pletena dekica za bebe, organski pamuk

  369.00 kn
  47.97 
  Odaberi opcije