cutie-komplte-4u1

Cutie komplet 4u1

595.93 € (4,490.00 kn)

Raste s vašim djetetom

cutie_komplet_4u1_kolijevka
BABY

0 - 6 mjeseci

cutie_komplet_4u1_mini_1
MINI 1

0 - 24 mjeseca

cutie_komplet_4u1_mini_2
MINI 2

6 - 48 mjeseci

cutie_komplet_4u1_junior
JUNIOR

4 - 10 godina

U ovoj najranijoj fazi Vašem dojenčetu treba najviše pažnje i prisnosti. Krevetić se slaže u najmanji oblik – kolijevku BABY. Kolijevka ima visinu madraca postavljenog na 35cm mjereno od gornjeg ruba kolijevke, čime Vam je beba lakše dostupna i uvijek na oku. Kolijevka ima dimenzije dužina: 83cm, širina:66cm i visina 90cm. Ima kvalitetne kotačiće s kočnicama čime postaje vrlo mobilna i lako prolazi kroz otvore svakih vrata, a opet sigurna i stabilna na mjestu gdje je stavite. Neka beba bude čim više uz Vas u tim prvim danima, a to Vam neće biti problem uz mobilnost koju Vam kolijevka omogućava.

Ova faza koristi se do 6 mjeseci starosti djeteta ili do trenutka kada beba može samostalno sjediti.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE.

cutie_komplet_4u1_kolijevka_god

MINI je krevetić koji se može koristiti za dijete već od rođenja (sa pozicijom madraca gore), ali najbolje ga je koristiti od 6 mjeseci starosti, odnosno od trenutka kada dijete može samostalno sjediti (sa pozicijom madraca dolje). Širina Mini krevetića je 83cm, duljina 126cm i visina 81/90cm. Mini ima visinu madraca postavljenog na 65cm mjereno od gornjeg ruba krevetića. MINI dobijemo jednostavnom nadogradnjom kolijevke BABY s nastavcima koji se nalaze u svakom kompletu. Spajanjem dodataka i spuštanjem pozicije madraca dobivamo prekrasan krevetić u kojem će Vaša beba provesti slijedeće 3 godine.

Krevetić je vrlo prozračan i omogućuje da dijete uvijek vidite kroz ogradicu, a sada niski položaj madraca štiti da Vaše dijete bude sigurno i kada počne hodati.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE.

cutie_komplet_4u1_mini_1_god

Nakon 18 mjeseci starosti, kada je Vaše dijete već vrlo aktivno i sigurno hoda, vrijeme je i da Vaš Cutie krevetić naraste, odnosno u ovom slučaju, da samo malo promjeni oblik. Jednostavnom demontažom jedne ogradice i skidanjem kotača, Vaša dojučerašnja kolijevka prerasta u pravi mali krevet u koji dijete može samostalno i ući i izaći.

Upute za sklapanje pogledajte OVDJE.

cutie_komplet_4u1_mini_2_god

Razvojem i rastom Vašeg djeteta, raste i Vaš Cutie 4u1 komplet. Proširenjem, odnosno spajanjem ogradica s jedne strane, dobivamo sada pravi krevet za Vašeg juniora. JUNIOR krevet je dužine 184 cm i 84 cm širine, pa možete biti sigurni da će Vašem djetetu biti komotno čak i ako ima nemirne snove. Madrac je izrađen od kvalitetne SkyCell20 pjene, 10 cm debljine s presvlakom od pamuka, što garantira dobar san neophodan za rast i razvoj Vašeg juniora.

Madrac JUNIOR i podnica nisu sastavni dio osnovnogkompleta i potrebno ih je posebno kupiti – pogledajte stranicu proizvoda.

cutie_komplet_4u1_junior_god
cutie_komplet_4u1_kolijevka_god
cutie_komplet_4u1_mini_1_god
cutie_komplet_4u1_mini_2_god
cutie_komplet_4u1_junior_god
Fleksibilne mogućnosti plaćanja
Praktični i provjereni proizvodi za bebe i djecu
Ekološki proizvodi
Stručno savjetovanje za buduće roditelje

Cutie varijacije

Iz osnovnog kompleta moguće je sastaviti kombinacije kolijevke i krevetića dovoljne da prate vaše dijete od rođenja do desete godine.

Odabirom Cutie kompleta 4u1, omogućujete svome djetetu rast u istoj okolini, krevetić raste, ali njegov oblik ostaje isti.

Prema djetetovim potrebama, slažete krevetić koji Vašem djetetu najviše odgovara.

noona-DSC_9871

Cutie 4u1 je izrađen od drveta bukve hrvatskih proizvođača.

Naš komplet nije rezultat industrijske serijske proizvodnje već su svi drveni elementi ručno završno obrađeni, a prirodne “nepravilnosti” drveta ne ispravljamo. Elemente toniramo, ne lakiramo, kako bi uvijek do izražaja došla prirodna tekstura drveta.

Rezultat je da je svaki set zapravo jedinstven i savršena u nesavršenosti prirodnog drveta i ručne završne obrade. Cutie raste s Vašim djetetom od rođenja do školskih dana, pružajući djetetu uvijek poznatu i sigurnu okolinu za spavanje i igru.

noona_komplet-rastavljeno

Sadržaj kompleta:

  • drveni elementi koji čine ogradicu i polovinu kolijevke (2 kom),
  • nastavci za produljenje krevetića (2 kom),
  • povezne letvice za spajanje elementata (4 kom),
  • vijci za povezivanje i nosači podnica,
  • kotači s kočnicama (4 kom),
  • madrac i podnica za madrac BABY s presvlakom,
  • madrac i podnica za madrac MINI s presvlakom
  • upute za korištenje

Preuzmite PDF upute OVDJE.

noona-arr-rast
cutie-komplte-4u1

Možda će vam se također svidjeti…