Česta pitanja

Što je Cutie?

Cutie je hrvatski proizvod, izrađen od masivnog drveta bukve, modernim dizajnom i funkcionalnošću uklapa se u svaki prostor, obojena je bojom na bazi vode. Komplet kolijevka/krevetić 4u1 za dijete od rođenja do školskih dana.

Što sadrži Cutie komplet?

Svaki komplet sadrži: Sve što je potrebno za dijete od 0 mjeseci do 5. godine starosti,  te elemente za proširenje u veliki krevet (Junior)

Baby kolijevku

Podnicu za kolijevku

Madrac za kolijevku (izrađen od poliuretanske pjene s perivom pamučnom presvlakom na cif)

Baby plahticu s gumicom od jerseya, 100% pamuk

Elemente za proširenje u Mini (kinderbet i krevetić)

Podnicu za Mini krevetić

Madrac za Mini (izrađen od poliuretanske pjene s perivom pamučnom presvlakom na cif)

Mini plahta s gumicom od jerseya, 100% pamuk

Elemente za Junior proširenje (krevet duljine 187cm)

Okove za sastavljanje s imbusima

Kotače s kočnicom koji ne štete površine pri guranju kolijevke/krevetića

Kako se krevetić proširuje?

Krevetić je vrlo jednostavan za proširenje, uz pomoć spojnih letvica i dodatnih elemenata koji se nalaze u svakom kompletu. U kompletu s krevetićem su upute, također na našem web-u imaju pisane i video upute.

Koje su dimenzije krevetića?

Baby kolijevka: visina 90cm, širina 66cm, dužina 86cm

Mini krevetić:  visina 90cm (na kotačima), 81cm bez kotača , širina 86cm, dužina 126cm

Junior: visina 81cm, širina 86cm, dužina 187cm

Zašto je Cutie cjenovno skuplji proizvod?

U svakom kompletu dobijete kolijevku i tri različita kreveta, Baby kolijevka je na kotačima, te ne šteti površine po kojima se vozi, širinom od 66cm prilagođena je prolasku kroz sva vrata, uz sve navedeno vrlo je lako zaključiti da Cutie zamjenjuje dodatne njihalice i ležaljke u kojima bebe borave tijekom dana.

Visinom od 90 cm je prilagođena mamama da bez saginjanja mogu podizati i spuštati bebe u kolijevku, kotači ne štete površine te se kolijevka vrlo lako kreće po kući.

U kojim bojama se Cutie isporučuje?

Cutie dolazi u pet boja: Natur, bijelo tonirano, mat bijela, siva, te tamno wenge.

Razlika između mat bijele i bijelo tonirane boje?

Mat bijela boja je potpuno bijela, drvo je u potpunosti prekriveno, dok je bijelo tonirana bijela, ali je vdiljiva struktura drveta, godovi…

Dostava

Sve proizvode dostvaljamo besplatno u Hrvatsku. Naručene proizvode također možete osobno preuzeti u našem dućanu, Selska cesta 34,  Zagreb, od pon-pet, 9-19h. Preuzimanje paketa je potrebno telefonski ili e-mail-om najaviti kako bi paket mogli pripremiti za isporuku.

Gotovinski popust na Cutie proizvode

Za iznose iznad 1000,00kn odobravamo -5% popust za gotovinsko plaćanje (uplata na žiro račun). Prilikom web narudžbe potrebno je upisati kod POP5 na kupon, kupon ne vrijedi za plaćanje paketa prilikom preuzimanja, pouzeće.

Gotovinski popust ne odnosi se na slijedeće proizvode: Traumeland madrace, natpis na dekicu, Babymoov Pro Formula, Cottomoose vreće.

Razlika između standardnih madraca i Traumeland (nadoplata) madraca

Madraci koji su u osnovnom paketu izrađeni su od PU pjene, antibakterijski su i antialergijski, s perivom presvlakom na cif. Traumeland madraci su izrađeni od haldno lijevane pjene, na sebi imaju rupe za prozračnost, antibakterijski su i antialergijski, s perivom presvlakom na cif. Traumeland baby madrac se uz kupnju Noona kompleta nadoplaćuje 100,00kn, a Mini madrac 200,00kn.

U ponudi imamo i kompletan accessories koji je također prilagođen širenju i rastu Cutie kompleta.