Dodaj u listu želja

Cybex Lemo dječji stolac

Novi Lemo stolac bezvremensko je rješenje za namještaj za visoke stolce koji će rasti u vaše dijete i prati ti ga u svakom životnom dobu!

  • Ovaj stolac/hranilica dizajniran je s naglaskom na jednostavnost korištenja
  • Koristiti za djecu iznad 3 godine
  • Možete ga jednostavno prenijeti i postaviti bilo gdje, pružajući sigurno i udobno sjedenje za vaše dijete
  • Lako se montira i rastavlja, što olakšava premještanje i pohranu kada nije u upotrebi
  • Za više mogućnosti s Lemo stolcem pogledajte Lemo 4u1 set

239.95 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 239.95 

Visina sjedala je prilagodljiva kako bi odgovarala potrebama i udobnosti vašeg djeteta. Bez obzira na to koliko vaše dijete brzo raste, ovaj stolac/hranilica će ga pratiti, pružajući mu optimalnu podršku i sigurnost tijekom obroka.

Inovativni dječji stolac/hranilica koji će oduševiti vas i vaše dijete iznimno je praktičan proizvod i pruža nevjerojatnu prilagodljivost i brojne prednosti kako bi sjedenje vašeg djeteta bilo sigurno, udobno i zabavno tijekom obroka ili aktivnosti.

Najveća prednost ovog stolca/hranilice leži u njegovoj svestranosti jer pruža vašem djetetu potporu i udobnost u svim razvojnim fazama. Lemo stolac/hranilica je idealan pratitelj rasta i razvoja vašeg mališana. Visina sjedala je prilagodljiva kako bi odgovarala potrebama i udobnosti vašeg djeteta. Bez obzira na to koliko vaše dijete brzo raste, Lemo će ga pratiti, pružajući mu optimalnu podršku i sigurnost tijekom obroka.

Ovaj proizvod osim što je iznimno praktičan, obiluje prednostima. Može se lako transformirati u različite oblike, pružajući vam mogućnost da ga koristite kao udobnan povišeni stolac za hranjenje, sjedalicu za igru ili prenosivi stolac. Vaše dijete će biti oduševljeno raznolikošću koju Lemo nudi.

Kvaliteta materijala također je izuzetno važna. Ovaj stolac/hranilica izrađen je od izdržljivih materijala visoke kvalitete, osiguravajući dugotrajnost i trajnost proizvoda. Možete biti sigurni da će ovaj proizvod izdržati sve izazove koje vaše dijete može donijeti.

Lemo stolac/hranilica je savršen izbor za moderne roditelje koji traže najbolje za svoje dijete. Pruža udobnost, sigurnost i prilagodljivost, omogućujući vašem djetetu da uživa u obrocima i aktivnostima na najbolji mogući način.

Tehničke specifikacije:

  • Duljina 560 mm
  • Širina 545 mm
  • Visina 815 mm
  • Težina 7,7 kg

Materijali:

Sjedalo, oslonac za noge i naslon za leđa: drvo bukve

Okvir: aluminij i plastika

Boja

Pearl Pink, Stone Blue, Stunning Black, Suede Grey, Sand white, All white

Brend

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cybex Lemo dječji stolac”
Fleksibilne mogućnosti plaćanja
Praktični i provjereni proizvodi za bebe i djecu
Ekološki proizvodi
Stručno savjetovanje za buduće roditelje

Možda će vam se također svidjeti…