BabyBjörn pribor za jelo 5u1

329.00 kn
43.67 

Set pribora za jelo u poklon kutiji.

Set sadrži: žlicu, vilicu, tanjur, čašu i slinček.

Tanjur ne klizi po stolu.

Žlica, vilica i čaša prilagođene za bebine ruke.

 

Opis

Set pribora za jelo osmišljen za najmlađe ljubitelje hrane. Neklizajući tanjur u obliku trolista,  pribor s kratkim ručkama pogodnim za držanje i čaša koja se lako drži pojednostavljuje hranjenje i zabavlja vaše dijete. Mekani slinček ima duboki džep za izlijevanje da bi uhvatio bilo koju hranu koja ne ulazi u bebina usta. Manje neuredni obroci za sve!

Značajke i prednosti:

Slinček

Udoban i mekan slinček s podesivom trakom koja odgovara bebi u rastu. Zaobljeni, duboki džep za izlijevanje hvata hranu i nered.

Tanjur

Tanjur u obliku trolista i rubovi tanjura olakšavaju djetetu da samo uzme hranu. Dizajn tanjura otežava djetetu da ga uhvati za rubove ili prevrne. Gumena traka na dnu čvrsto drži tanjur na stolu.

Žlica i vilica

Pribor s kratkim ručkama koje olakšavaju držanje malim rukama. Prsten na dnu ručke sprječava klizanje djetetove ruke prema dolje. Tu je i žlijeb na poleđini drške pribora koji sprječava klizanje pribora u tanjur.

Čaša

Čaša prilagođena malim rukama, što omogućava djetetu da samo pije iz nje. Oblik čaše i široka baza čine je stabilnom i teškom za prevrnuti. Matirana plastika omogućuje vam da vidite sadržaj.

Svi dijelovi dječjeg seta napravljeni su od plastike bez BPA i lako se čiste, ručno ili u perilici posuđa. Isporučuje se u poklon kutiji.

Korištenje: od 4 mjeseca

Dodatne informacije

Boja:

Plava, Roza, Zelena, Žuta