Dodaj u listu želja

Bibs Boheme dude Blush Glow/Vanilla Glow – 2 komada

BIBS Boheme kolekcija inspirirana je modernim boho stilom. S elementima čiju inspiraciju nalazi u prirodi, Boheme silueta je svjež, kreativan i estetski redizajn klasične BIBS Colour dude! Pakiranje sadrži dvije BIBS Boheme dude. Bijeli dio (ručkica) svijetli u mraku pa ćete ove dude lako pronaći tijekom buđenja noću. Dovoljno je dudu držati na svjetlu nekoliko minuta kako bi po noći svijetlila.

12.95 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 12.95 

Pakiranje sadrži dvije BIBS Boheme dude. Bijeli dio (ručkica) svijetli u mraku pa ćete ovu dudu lako pronaći tijekom buđenja noću. ? Dovoljno je dudu držati na svjetlu nekoliko minuta kako bi po noći svijetlila.

Svjetski popularne dude danskog proizvođača BIBS, dizajnirane su i proizvode se u Danskoj.

Svjetski poznati brand s tradicijom preko 40 godina proizvodi dude od 100% prirodne gume, a čiji okvir je dizajniran tako da je blago zaobljen prema van kako bi se umanjila mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta. Sama duda koju dijete siše je oblikovana tako da imitira majčinu bradavicu kako bi se dijete moglo lakše naviknuti na nju. Duda je savitljiva i dijete može istisnuti zrak iz nje te se time također oponaša prirodno sisanje bebe dok je na majčinim grudima.

Bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
Testirane u AMTEST i Consumer Lab Denmark laboratorijima na sigurnost i kvalitetu.

VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja – postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu. ?

Veličina

0-6 mj., 6-18 mj.

Brend

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bibs Boheme dude Blush Glow/Vanilla Glow – 2 komada”
Fleksibilne mogućnosti plaćanja
Praktični i provjereni proizvodi za bebe i djecu
Ekološki proizvodi
Stručno savjetovanje za buduće roditelje

Možda će vam se također svidjeti…