Bibs Boheme dude Sage Glow/Cloud Glow – 2 komada

13.14  (99.00 kn)

BIBS Boheme kolekcija inspirirana je modernim boho stilom. S elementima čiju inspiraciju nalazi u prirodi, Boheme silueta je svjež, kreativan i estetski redizajn klasične BIBS Colour dude! Pakiranje sadrži dvije BIBS Boheme dude. Bijeli dio (ručkica) svijetli u mraku pa ćete ove dude lako pronaći tijekom buđenja noću. Dovoljno je dudu držati na svjetlu nekoliko minuta kako bi po noći svijetlila.

 

Opis

Pakiranje sadrži dvije BIBS Boheme dude. Bijeli dio (ručkica) svijetli u mraku pa ćete ovu dudu lako pronaći tijekom buđenja noću. ? Dovoljno je dudu držati na svjetlu nekoliko minuta kako bi po noći svijetlila.

Svjetski popularne dude danskog proizvođača BIBS, dizajnirane su i proizvode se u Danskoj.

Svjetski poznati brand s tradicijom preko 40 godina proizvodi dude od 100% prirodne gume, a čiji okvir je dizajniran tako da je blago zaobljen prema van kako bi se umanjila mogućnost iritacije osjetljive bebine kože oko usta. Sama duda koju dijete siše je oblikovana tako da imitira majčinu bradavicu kako bi se dijete moglo lakše naviknuti na nju. Duda je savitljiva i dijete može istisnuti zrak iz nje te se time također oponaša prirodno sisanje bebe dok je na majčinim grudima.

Bez PVC-a, bez BPA i bez ftalata
Testirane u AMTEST i Consumer Lab Denmark laboratorijima na sigurnost i kvalitetu.

VAŽNO: BIBS dude se proizvode od prirodnog materijala – gume drveta kaučuka. Prirodna guma se upotrebom (sisanjem) mijenja – postaje šira i veća, a boja dude postaje tamnija. Iz higijenskih i sigurnosnih razloga, dudu je potrebno mijenjati svaka 4 tjedna, odnosno kad postanu vidljive gore navedene promjene. Dodatno, ako se predugo koristi ista duda koja je sisanjem postala veća i šira, dijete se navikne na takvu veću dudu pa postoji mogućnost da neće htjeti prihvatiti novu. Naša je preporuka da slijedite uputu proizvođača kako bi beba nesmetano i sigurno mogla koristiti dudu. ?

Dodatne informacije

Veličina

0-6 mj., 6-18 mj.

Možda će vam se također svidjeti…

  • Mushie spremnik za dude

    16.95  (128.00 kn) Odaberi opcije
  • Mushie lančić za dudu

    17.95  (135.00 kn) Odaberi opcije