Dodaj u listu želja

Bibs sisači za bočicu (2kom)

Set sisača za BIBS bočicu.

7.83 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 7.83 

Karakteristike:

  • Sisač od kaučuka koji imitira majčina prsa. Identičnog oblika kao sisač na popularnoj BIBS Colour dudi, sisač BIBS bočice oblikom i teksturom podsjeća na dojku te potiče ispravnu tehniku sisanja koju dijete koristi i prilikom dojenja. To pomaže da dijete poistovjećuje bočicu s majčinim prsima zbog čega će je lakše prihvatiti, a istovremeno se umanjuje šansa da će odbiti majčina prsa nakon navikavanja na bočicu.
  • Anti-colic sisač od prirodnog materijala. Ventil na sisaču izrađenom od prirodnog kaučuka umanjuje količinu progutanog zraka prilikom hranjenja.

Održavanje sisača:

Prije prve upotrebe:

  • Sisače 5 minuta prokuhavajte u vreloj vodi.

Daljnje održavanje:

  • Sisač sterilizirajte prije svake upotrebe tako što ćete ga preliti vrelom vodom i pustiti da se natapa 5 minuta. Pustiti da se osuši na zraku.

Zamjena sisača:

Iz sigurnosnih i higijenskih razloga, sisač je potrebno zamijeniti svakih 4-6 tjedana.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Sisač od kaučuka podložan je promjenama. Sisač od kaučuka je prirodan materijal, mekan i elastičan, zbog čega ga bebe toliko vole. No to ujedno znači da je osjetljiv na visoku temperaturu, sunčevu svjetlost i vlagu, što ubrzava starenje materijala. Ukoliko ga se predugo koristi, sisač će promijeniti oblik i veličinu te ukoliko se dijete navikne na promijenjeni sisač, moguće je da će odbiti novi. Stoga, preporučujemo redovito mijenjanje sisača.
  • Sisač od kaučuka ne smije se sterilizirati u sterilizatorima i mikrovalnim pećnicama. Iz gore navedenih razloga, sisač od kaučuka je previše osjetljiv kako bi ga se steriliziralo na bilo koje druge načine osim natapanja u vreloj vodi.
  • Zamijenite sisač pri prvim znakovima promjena i oštećenja.
  • Sisače ne prati u perilici posuđa i stavljati u zamrzivač.
Brzina protoka:

S, M

Brend

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bibs sisači za bočicu (2kom)”
Fleksibilne mogućnosti plaćanja
Praktični i provjereni proizvodi za bebe i djecu
Ekološki proizvodi
Stručno savjetovanje za buduće roditelje

Možda će vam se također svidjeti…