Modu Dreamer Set

1,848.00 kn

MODU je modularni sustav kocki koje možete međusobno povezati i graditi sve vrste konstrukcija te igrati razne igre.

Elegantne su i čiste, u neutralnim osnovnim bojama, s malim naglascima u boji. Odmah se vidi po tom minimalističkom dizajnu: MODU ima skandinavske korijene. U Kopenhagenu ga je razvio tim mladih ljudi, koji su stvarajući modularne kocke, imali samo jedan cilj na umu: dizajnirati izdržljivu i razigranu igračku, koje pomaže djeci da razviju i održavaju svoje motoričke sposobnosti.

Obriši
SKU: N/A Kategorije: , Oznaka:
 

Opis

Modu Dreamer Set

Napravite više od 12 jedinstvenih kreacija u životnoj veličini s najvećim MODU starter kompletom – s tim kracijama djeca se mogu voziti, ljuljati, kotrljati, skakati, penjati se i balansirati! Igra počinje već pri procesu izgradnje kreacija i nastavlja se kroz godine aktivne igre.

  • U kutiji dolazi: 7 x kocke, 18 x spojnice, 4 x rotirajuči kotači, 4 x kotači od pjene, 1 x knjižica s idejama
  • Kreacije: Više od 12 mogućnosti
  • Za dob: 0-8 godina
  • Materijali: EVA pjena & ABS prikladan za dodir s hranom
  • Maksimalna težina djeteta: 30kg
  • Dimenzije paketa: 70 x 40 x 20 cm
  • Težina paketa: 4.9kg

 


1. SVE MOŽE I SVE IDE ZAJEDNO!
Mekane kocke mogu se međusobno povezivati u beskrajnom broju kombinacija, prema fiksnim planovima ili samo pomoću vaše mašte. A to je bitno djeci! Jedno dijete će željeti slijediti plan za izgradnju fantastične rakete, dok će drugo neće željeti ništa više nego izgraditi umjetničko djelo iz svoje mašte. MODU nema čvrsta osnovna pravila, ili još bolje: s mekim blokovima i odvojenim kotačima i spojnicama, svako dijete može igrati svoju omiljenu igru. No, ono što je sigurno, to je da se svi aktivno igraju i da im pomaže rasti!

2. AKTIVNA IGRA POMAŽE U ODRASTANJU
Kad se djeca igraju, grade, stvaraju i izmišljaju građevine s MODU kockama, razvijaju motoričke vještine. To je zato što djeca često koriste cijelo tijelo za izgradnju kreacije. Oni se protežu, dižu, okreću i sklapaju komade zajedno – i tako razvijaju svoje motoričke sposobnosti. Ovaj način igranja zovese aktivna igra, a dijete ima puno koristi od njega tijekom svog fizičkog razvoja.

Cijelo to vrijeme, djeca ne primjećuju da uče, jer su sretna što mogu uživati u potpunosti – tijelom i dušom- u mekanim kockama koje se ne mogu potrgati!

3. UZ MODU STJEČETE PRIJATELJE
Upravo zato što su modularne kocke MODU toliko svestrane, djeca vrlo različite dobi mogu se savršeno igrati zajedno. Veliki brat gradi lijepu hodalicu za bebe, s kojom njegova mlađa sestra može naučiti hodati. Bake i djedovi, koji su u potrazi za igračkama s kojima se svi njihovi unuci mogu igrati, naći će u MODU upravo ono što traže. Zato što njihova šestogodišnja unuka stvara toranj zajedno sa svojim trogodišnjim nećakom. U međuvremenu njihov četverogodišnji unuk brzo uči, zahvaljujući MODU- u, da lakše može zadržati ravnotežu na klimavom mostu kada drži za ruku većeg suigrača. Ili ruku bake ili djeda, naravno!

Dodatne informacije

Boja

Žuta, Plava, Crvena