Dodaj u listu želja

Žirafa Sophie senzorički set

  • Dob: 0 mjeseci +
  • Stimuliranje bebinog sluha, vida i dodira
  • 3 proizvoda za 5 osjetila: teksturna kocka, 3 glazbene loptice i 4 izmjenjive Sophie leće crno-bijeli kontrast, ogledalo i 3 leće u boji

37.90  285.56 kn

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 37.90  285.56 kn

Na zalihi

Ovaj komplet sadrži tri proizvoda iz kolekcije 5 osjetila:

  1. Teksturirana kocka (dodir): Kocka ima raznolike teksture koje pružaju mnogo senzornih iskustava. Na njoj se nalaze brazde, gumbići i reljefi. Igranje s ovom kockom nije samo zabavno za bebe, već također pomaže u razvijanju fine motorike i osvještavanju taktilnih osjeta.
  2. Set leća (vid): Ovaj set dolazi s četiri izmjenjive leće koje pružaju kontrast u crno-bijeloj boji, ogledalo i tri leće u boji. Sophie leća s ogledalom na stražnjoj strani sadrži crno-bijelu žiraficu koja pomaže bebama u istraživanju kontrasta od najranijih mjeseci.
  3. Tri glazbene loptice (sluh): Ove tri loptice nude različite zvukove, uključujući zviždaljku, zgužvani papir i zvono. Izrađene su od 100% prirodne gume i pružaju ne samo zabavu, već i stimuliraju sluh beba.

Ovaj set je idealan za razvijanje različitih osjetila kod beba i pruža im bogat asortiman iskustava za istraživanje i učenje.

Fleksibilne mogućnosti plaćanja
Praktični i provjereni proizvodi za bebe i djecu
Ekološki proizvodi
Stručno savjetovanje za buduće roditelje