Rent A Cutie – Najam opreme za bebe

Osim glave, danas u oblacima držimo programe, dokumente, zabavne i razne druge sadržaje. Prednost korištenja Cloud servisa je u tome što se sav sadržaj pohranjen u njemu nalazi nadohvat ruke, dok pritom ne zauzima mjesto na računalu.

Vjerovali ili ne – od sada je isto moguće i s opremom za bebe!

Tko god je jednom putovao s malom bebom zna koji sve izazovi očekuju roditelje koji se odluče na taj pothvat, a ograničeni prtljažni prostor dodatno otežava izazov! Mi iz Cutie Clouda smo odlučili doskočiti tom problemu i u ponudu uvrstiti Rent a Cutie – Najam opreme za bebe iz oblaka!

Ideja se pojavila prije skoro dvije godine kada je obitelj iz Bruxellesa, koja tamo koristi naš Cutie 4u1 krevetić, došla na odmor u Zagreb i tražila najam kolijevke za svoju bebu.

Nedavno je pak jedna zagrebačka obitelj tražila lagana kolica koja bi ponijeli sa sobom na putovanje u Japan i odlučili su se za naša Baby Monsters Kuki kolica koja su zbog težine od samo 5,2kg stvorena upravo za putovanja. Roditelji su po povratku oduševljeno pričali dojmove, a mi smo odlučili da je pravi trenutak za pokretanje iznajmljivanja dječje opreme!

Kuki na putu za Japan
Zahvala mame iz Bruxellesa
Zahvala mame iz Bruxellesa

U ponudi su za sada Cutie i CoZee kolijevke te Baby Monsters Kuki i Kuki Twin kolica, a ponuda će se proširivati po potrebi, odnosno, prema upitima korisnika.

 

Cijene najma su navede niže, a uključuju besplatnu dostavu na adresu, kao i prikup po završetku korištenja:

Kontaktirajte nas na mail info@cutiecloud.com, nazovite na 01/5493924 ili ostavite podatke niže pa ćemo mi Vas kontaktirati oko detaljnih informacija.