Dodaj u listu želja

Cybex Solution T i-Fix

  • Grupa 2/3 (od 15 do 50 kg)
  • Od 3 godine do 12 godine
  • Visina djeteta: 100 cm – 150 cm
  • S nevjerojatnim životnim vijekom od devet godina
  • Raste s djetetom i visinu i širinu uz 12 postavki visine za dijete 
  • Napredne sigurnosne značajke, poput patentiranog naslona za glavu koji pomaže da se glava vašeg djeteta drži u sigurnom položaju tijekom vašeg putovanja
  • Podesivi naslon za glavu
  • Povećana zaštita od bočnog sudara
  • Posebno dizajnirana Plus tkanina i 3D mrežasta struktura poboljšava prozračnost do šest puta 
  • Sveobuhvatna ventilacija zraka osigurava stalno ugodnu temperaturu sjedenja u svim godišnjim dobima

249.95 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 249.95 

Cybex Solution T i-Fix autosjedalica donosi vrhunsku kombinaciju sigurnosti, udobnosti i stila. Ovaj iznimni proizvod namijenjen je pružanju najbolje moguće zaštite i udobnosti vašem djetetu tijekom vožnje, osiguravajući vam mir i povjerenje.

Izrađena s pažnjom prema detaljima, Cybex Solution T i-Fix autosjedalica osigurava vrhunsku sigurnost zahvaljujući inovativnoj tehnologiji. U slučaju bočnog sudara, patentirana tehnologija L.S.P. (Linearni bočni sustav zaštite) apsorbira udarce i smanjuje rizik od ozljeda, pružajući vašem djetetu optimalnu zaštitu. Dodatno, naslon za glavu pruža sigurnosnu potporu, osiguravajući udobnost i stabilnost tijekom vožnje. Uz izvanrednu sigurnost, ova autosjedalica također nudi nevjerojatnu udobnost. Udobni jastučići i meke presvlake stvaraju ugodan ambijent tijekom duljih putovanja. Visina i širina naslona za glavu mogu se jednostavno prilagoditi kako bi se osigurala savršena udobnost za vaše dijete dok raste.

Praktičnost je također ključni aspekt ovog proizvoda. Cybex Solution T i-Fix autosjedalica se lako instalira putem ISOFIX sustava, pružajući čvrsto i sigurno pričvršćivanje u vozilu. Prilagodljiva je različitim vrstama vozila i pruža maksimalnu stabilnost. Sve to olakšava svakodnevnu upotrebu i omogućava vam da se brzo spremite za vožnju.

Bez obzira na vrstu putovanja, ova autosjedalica pruža sigurnost i udobnost za svaku vožnju. Vaše dijete će se osjećati zaštićeno i uživati u svakom trenutku provedenom u njoj.

DIMENZIJE:

Duljina 390 mm

Širina 505 mm

Visina 625 – 800 mm

Težina 7,2 kg

Boja

Plus Mirage Grey, Plus Sepia Black, Cozy Beige

Brend

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cybex Solution T i-Fix”
Fleksibilne mogućnosti plaćanja
Praktični i provjereni proizvodi za bebe i djecu
Ekološki proizvodi
Stručno savjetovanje za buduće roditelje

Možda će vam se također svidjeti…