Dodaj u listu želja
-50%

Hranilica Evolu2

Evolu2 2u1 je svestrani stolac za hranjenje djeteta koja se prilagođava okolini prema potrebi. Visina stolca može biti za mali dječji stol, standardni kuhinjski stol ili čak kuhinjski šank ili otok visine 90cm.

92.57 185.15  697.47 kn1,395.01 kn

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 92.57  697.47 kn

Evolu2 – 2u1 je svestrani stolac za hranjenje djeteta koja se prilagođava okolini prema potrebi. Ukoliko želite da dijete sudjeluje zajedničkom ručku ili večeri, ovaj stolac to omogućava tako da je dijete uvijek na pravoj visini. Visina stolca podešava se prema potrebi nastavcima. Ukoliko djetetu nešto i ispadne na stolac, stolac se lagano čisti i održava.

Sigurnosni remenčići pričvršćeni u 5 točaka spriječavaju da dijete, i u najranijoj dobi, ne ispadne ili klizne iz stolca. Stalak za nogice je dovoljno čvrst da pruži dobar oslonac za nemirne nogice tijekom hranjenja. Kada dijete poraste remenčići i stalak za nogice mogu se ukloniti.

Evolu2 može biti i puno više. Visina stolca može biti za mali dječji stol, standardni kuhinjski stol ili čak kuhinjski šank ili otok visine 90cm. Odabirom boje, jastučića ili pak podloge za hranjenje, sami radite i dizajn koji vam najbolje odgovara.

Boja:

Bijela, Antracit, Black/Gold

Brend

,

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hranilica Evolu2”
Fleksibilne mogućnosti plaćanja
Praktični i provjereni proizvodi za bebe i djecu
Ekološki proizvodi
Stručno savjetovanje za buduće roditelje